Free Republic
Browse · Search
News/Activism
Topics · Post Article

Skip to comments.

The 10 Most Idiotic Questions from FDNY Entrance Exams [Obama and Holder claim these are "racist"]
villagevoice.com ^ | December 15, 2010 | Steven Thrasher

Posted on 04/24/2012 10:01:45 PM PDT by grundle

While reporting this week's cover story "Hosed," the Voice obtained two FDNY Entrance Exams (identified as "7029" and "2043"). We took all the questions ourselves, and were kind of amazed at how idiotic some of them were.

Answering them, we had to wonder: why shouldn't minorities be expected to do as well on these questions as white people? But equally troubling was this thought: is answering these questions correctly really going to make someone a good firefighter?

Here are what we considered the 10 most painfully obvious questions. Take them yourself and let us know what you think.

10. A group of firefighters and their officer respond to a fifth floor apartment in a seven-story building. When they arrive at the apartment, they are told that the contents of a wastepaper basket was on fire, and the fire was extinguished prior to their arrival. The officer instructs the firefighters to ventilate, or remove, the smoke from the apartment by first using a method that will not cause damage to property. Which one of the following would be the most appropriate method for the firefighters to use to remove the smoke?

A) Breaking out all the windows with a crowbar. B) Pulling down the ceiling with a six-foot hook. C) Cutting through the floors with an eight-pound axe. D) Manually opening all the windows and removing the screen.

9. Firefighters are required to operate on the subway tracks during emergencies in the subway stations. Which one of the following would present the greatest threat to the safety of a firefighter working on the subway tracks?

A) A subway platform crowded with people. B) Rubbish burning in a small garbage can located on a subway platform. C) A subway car entering a station. D) A maintenance crew working on the track.

8. Firefighters conduct building inspections to locate potential life-threatening conditions in the even there is a fire. Which one of the following would the most-serious threat to life in the event of a fire?

A) An unlocked front door in a building. B) A locked basement door in a building. C) A car in the driveway of a building. D) A building with a missing fire escape.

7. A fire department instructor is explaining the hazards of operating on a frozen lake to a newly-assigned firefighter. Which of the following is an action that a firefighter should not take in this situation?

A) Put on a personal flotation device. B) Bring heavy equipment onto the lake. C) Prohibit civilians from going out onto the lake. D) Engage firefighter safety line prior to operating on ice.

6. After firefighters are sure that a fire has been extinguished, and that there is no hazard in the building, they begin a salvage operation. Salvage involves moving and covering furniture and other properties, covering broken windows and holes in the building with plastic, and redirecting and cleaning up water to minimize damage. After extinguishing a fire in a high-rise apartment building, firefighters begin salvage operations. Which of the following pieces of property is in the most danger of being damaged?

A) A leather couch that has been burned on one side. B) A large screen television with a broken screen. C) An antique painting hanging under a leaking ceiling. D) A pillow laying [sic] on the floor in a puddle of water.

5. Firefighters have responded to an apartment for an emergency water leak and are now standing in front of the door to the apartment. Which one of the following actions should the firefighters take first to gain entry into the apartment?

A) Knock loudly on the door and then try the doorknob. B) Cut a hole in the door with a portable saw. C) Strike one of the door hinges with the back of an axe. D) Locate the fire escape and climb into the apartment through a window.

4. A fire department instructor is explaining to a newly-assigned firefighter the hazards of electrical wires that have fallen in the street. Which one of the following is an action that a firefighter should NOT take?

A) Keep people away from the fallen wires. B) Use caution when working near energized wires. C) Handle highly-energized wires while standing in a puddle of water. D) Notify the utility company and tell them to respond to the emergency.

3. Firefighters must stop the flow of traffic in the safest possible manner when operating at the scene of fires or other emergencies located on highways. Firefighters have been assigned to stop traffic at night while operating at the scene of a car fire located on a highway. Which one of the firefighters is the most likely to attract attention of motorists in the safest manner?

A) Firefighter Reilly, who is waving her hands back and forth. B) Firefighter Chang, who is jumping up and down. C) Firefighter Ali, who is yelling as loud as she can. D) Firefighter Diaz, who is waving his flashlight in a back and forth motion.

2. Firefighters are sometimes expected to administer aid to victims who are bleeding. To control bleeding, firefighters must perform the following actions in the order given.

i. Apply direct pressure to the wound by placing a sterile dressing against the wound and applying firm pressure. ii. If #1 is unsuccessful, elevate the bleeding part of the body above the level of the victim's heart. iii. If #1 and #2 are unsuccessful, find the nearest artery by the wound and press the artery against the underlying bone. iv. If #1, #2, and #3 are unsuccessful, use a tourniquet, which should be placed between the heart and the wound. Note: Tourniquets should only be used for severe, life threatening bleeding that cannot be controlled by other means.

Firefighter Jacobs has just come upon a young woman who has just started bleeding profusely from the lower part of her right arm. Which one of the following actions should Firefighter Jacobs take first to control the woman's bleeding?

A) Hold the woman's right arm above her head. B) Apply a tourniquet just below the woman's right elbow. C) Press the artery that is closest to the wound against a bone. D) Use a sterile dressing to apply direct pressure to the wound.

1. While operating at the scene of a car fire on a street, a firefighter was told to inform the officer of any dangerous conditions at the scene. Which one of the following conditions would be considered most dangerous to the firefighter operating at the scene of the car fire?

A) The car is leaking gasoline. B) The car has four flat tires. C) Vehicle traffic has come to a complete stop at the scene. D) The car's windshield is broken.

Answers: 10-D, 9-C, 8-D, 7-B, 6-C, 5-A, 4-C, 3-D, 2-D, 1-A


TOPICS: Miscellaneous
KEYWORDS: fdnyquestions; holder; racistquestions
Navigation: use the links below to view more comments.
first 1-5051-60 next last
The Obama Justice Department has accused the New York City fire department of being "racist" for giving a written examination to people who want to be firefighters. These are actual, real examples of some of the "racist" questions on the test.
1 posted on 04/24/2012 10:01:54 PM PDT by grundle
[ Post Reply | Private Reply | View Replies]

To: grundle

They aren’t just racist, but also hateful, and probably intolerant /s


2 posted on 04/24/2012 10:06:27 PM PDT by SquarePants
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

Bookmark


3 posted on 04/24/2012 10:10:55 PM PDT by publius911 (Formerly Publius 6961, formerly jennsdad)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

This is sad....they don’t want people who can think.....even a little bit.

If crucial services are peopled with even this level of cognitive thinking.....cities are going to burn down.

Time to live in the country.


4 posted on 04/24/2012 10:11:42 PM PDT by Puckster
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle
Firefighter Jacobs has just come upon a young woman who has just started bleeding profusely from the lower part of her right arm. Which one of the following actions should Firefighter Jacobs take first to control the woman's bleeding?

A) Hold the woman's right arm above her head. B) Apply a tourniquet just below the woman's right elbow. C) Press the artery that is closest to the wound against a bone. D) Use a sterile dressing to apply direct pressure to the wound.

I nominate this for "least painfully obvious". The "direct pressure" answer is well known to many because of first aid instruction from various sources, but I don't think it's obvious on the face of it.

5 posted on 04/24/2012 10:13:58 PM PDT by dr_lew
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

“A) Firefighter Reilly, who is waving her hands back and forth. B) Firefighter Chang, who is jumping up and down. C) Firefighter Ali, who is yelling as loud as she can. D) Firefighter Diaz, who is waving his flashlight in a back and forth motion.”

Of course it’s racist! There is no Firefighter Tommy the Transsexual’ throwing glitter bombs.


6 posted on 04/24/2012 10:16:48 PM PDT by max americana
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

“A) Firefighter Reilly, who is waving her hands back and forth. B) Firefighter Chang, who is jumping up and down. C) Firefighter Ali, who is yelling as loud as she can. D) Firefighter Diaz, who is waving his flashlight in a back and forth motion.”

Of course it’s racist! There is no Firefighter Tommy the Transsexual’ throwing glitter bombs.


7 posted on 04/24/2012 10:16:59 PM PDT by max americana
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: dr_lew

Except that it tells you the answer in the question.


8 posted on 04/24/2012 10:19:52 PM PDT by LukeL (Barack Obama: Jimmy Carter 2 Electric Boogaloo)
[ Post Reply | Private Reply | To 5 | View Replies]

To: grundle

Sorry, but anything that Holder says is racist is almost assuredly non-racist (if there is such a thing)...


9 posted on 04/24/2012 10:20:26 PM PDT by Deagle (nOT Get a)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: dr_lew
But the second part of the question provided this information: (i) Apply direct pressure to the wound by placing a sterile dressing against the wound and applying firm pressure.

They ask questions on the assumption that test-takers have zero experience, so they must provide such information. That question couldn't be easier, if the reader possesses even a basic ability to comprehend written English.

10 posted on 04/24/2012 10:27:51 PM PDT by FoxInSocks ("Hope is not a course of action." -- M. O'Neal, USMC)
[ Post Reply | Private Reply | To 5 | View Replies]

To: grundle

bttt - I am too tired to work the sarcasm/humor.

I am hoping all y’all will work it through for me.


11 posted on 04/24/2012 10:28:27 PM PDT by freedumb2003 ('RETRO' Abortions = performed on 84th trimester individuals who think killing babies is a "right.")
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

Holder probably failed the test himself. Stupid is not an option.


12 posted on 04/24/2012 10:30:08 PM PDT by eyedigress ((zOld storm chaser from the west)/?)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

While I am shocked the village voice seems to agree it’s not racist, they ask if these questions will make a good firefighter. My answer is no, but it will get rid of the idiots real fast.

My husband is a ff in a different city in NY. Hey village voice, this test doesn’t get you the job. You then have an interview, physical exam psychological profile, and go to the Academy. You’re competing against those with Associates and Bachelor’s degrees in fire science. You may suck at the interview, fail out of the academy (next this will be racist), not be up to physical standards. Then if you’re hired you’re on probation.

The test gets you put higher on the list for an interview where we live. If they don’t find those qualified that scored the highest on the test, they go to the next group. If someone couldn’t answer those questions, I would not want hubby going into a burning building with them! And then there’s the officers exams.


13 posted on 04/24/2012 10:30:33 PM PDT by MacMattico
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

While I am shocked the village voice seems to agree it’s not racist, they ask if these questions will make a good firefighter. My answer is no, but it will get rid of the idiots real fast.

My husband is a ff in a different city in NY. Hey village voice, this test doesn’t get you the job. You then have an interview, physical exam psychological profile, and go to the Academy. You’re competing against those with Associates and Bachelor’s degrees in fire science. You may suck at the interview, fail out of the academy (next this will be racist), not be up to physical standards. Then if you’re hired you’re on probation.

The test gets you put higher on the list for an interview where we live. If they don’t find those qualified that scored the highest on the test, they go to the next group. If someone couldn’t answer those questions, I would not want hubby going into a burning building with them! And then there’s the officers exams.


14 posted on 04/24/2012 10:30:33 PM PDT by MacMattico
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

“serious” questions:

Are there any pictures alongside the questions?
Is there a choice of languages for these tests?
What is the time limit for these tests?

Comment:
Multiple choice answers are so easy. One doesn’t have to read the question in order to pick the correct answer.

I would consider these tests racist if the student had to pull the answer out of their head and write it out. Picking A B C or D is a no brainer.


15 posted on 04/24/2012 10:31:11 PM PDT by 1_Rain_Drop
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: Puckster
If crucial services are peopled with even this level of cognitive thinking.....cities are going to burn down.

Yeah like Detroit

16 posted on 04/24/2012 10:31:26 PM PDT by dennisw
[ Post Reply | Private Reply | To 4 | View Replies]

To: LukeL

You mean because of “first” ? There’s certainly no direct hint of “direct pressure”, and I maintain that there is no reason to suppose from common experience, which does not include emergency encounters with severe bleeding, that direct pressure on the wound would be efficacious. Come to think of it, I seem to recall that this doctrine was a replacement for previous teaching about tourniquets and pressure points as mentioned in the alternative answers.


17 posted on 04/24/2012 10:31:29 PM PDT by dr_lew
[ Post Reply | Private Reply | To 8 | View Replies]

To: grundle

The completely incompetent affirmative action president and staff demand completely incompetent affirmative action questions for completely incompetent affirmative-action firemen.


18 posted on 04/24/2012 10:32:16 PM PDT by FormerACLUmember
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

Good find grundle!

I can’t believe this piece actually ran in the Village Voice.


19 posted on 04/24/2012 10:33:00 PM PDT by jocon307
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: dr_lew

Doh! Ok, I fail.


20 posted on 04/24/2012 10:33:54 PM PDT by dr_lew
[ Post Reply | Private Reply | To 17 | View Replies]

To: FoxInSocks

P.S. The current trend is to move right to applying a tourniquet if direct pressure fails to control bleeding, skipping elevation and pressure points and ice. Makes the bleeding-control testing station simpler.

Many of the trauma treatment standards come from things the military is learning on the battlefield.


21 posted on 04/24/2012 10:35:40 PM PDT by FoxInSocks ("Hope is not a course of action." -- M. O'Neal, USMC)
[ Post Reply | Private Reply | To 10 | View Replies]

To: grundle

A former coworker, black female, was arguing for affirmative action. I asked her “You’re having brain surgery. Do you want the best black brain surgeon or the best brain surgeon?”
She said that was a racist question.


22 posted on 04/24/2012 10:35:55 PM PDT by Eagles6
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

These kind of questions remind me of the exam I had to take to get into a highly trained army unit, thus getting out of being drafted as a grunt as Vietnamese gun fodder.

“If boy A goes down on a seesaw, what direction does boy B go?”

“The following is a picture of A) a screwdriver, B) a wrench, C) pliers, D) a hammer”


23 posted on 04/24/2012 10:35:57 PM PDT by Noob1999 (Loose Lips, Sink Ships)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: Noob1999

Do playgrounds even have seesaws anymore?


24 posted on 04/24/2012 10:40:11 PM PDT by FoxInSocks ("Hope is not a course of action." -- M. O'Neal, USMC)
[ Post Reply | Private Reply | To 23 | View Replies]

To: MacMattico
NYC Firefighters have the toughest job in the nation.

They lose people almost every year fighting major fires, most other Fire Departments in the country are paramedics with fire extinguishers.

On 9/11, hundreds died staying in buildings way past the acceptable time limit for that type of structure.

Gravity is the enemy in a structure fire, the rank and file knew it, and so did their command, a lot of whom died with the men they couldn't order to evacuate for obvious reasons.

The communist in chief and his henchmen at DOJ are lawyers with political motives, the opposite end of the humanity spectrum from FF's.

25 posted on 04/24/2012 10:45:15 PM PDT by Rome2000 (Rick Santorum -Mission Accomplished)
[ Post Reply | Private Reply | To 14 | View Replies]

To: FoxInSocks
Many of the trauma treatment standards come from things the military is learning on the battlefield.

Apply quik-clot, dress with a battle dressing, and transport. :-)

26 posted on 04/24/2012 10:47:01 PM PDT by Ramius (Personally, I give us one chance in three. More tea anyone?)
[ Post Reply | Private Reply | To 21 | View Replies]

To: jocon307
I can’t believe this piece actually ran in the Village Voice.

I can.

The Voice is leftist, but intellectually honest, Nat Hentoff leading the effort by example.

27 posted on 04/24/2012 10:48:53 PM PDT by Rome2000 (Rick Santorum -Mission Accomplished)
[ Post Reply | Private Reply | To 19 | View Replies]

To: Rome2000
They lose people almost every year fighting major fires, most other Fire Departments in the country are paramedics with fire extinguishers.

Wow, that's remarkably insensitive and insulting to firefighters nationwide.

28 posted on 04/24/2012 10:55:24 PM PDT by FoxInSocks ("Hope is not a course of action." -- M. O'Neal, USMC)
[ Post Reply | Private Reply | To 25 | View Replies]

To: Rome2000

My husband’s dept trains it’s officers with and in NYC. They lost people they knew on 9/11, and I agree with much of what you say but hubby does more then use an extinguisher and provide EMS.


29 posted on 04/24/2012 11:07:05 PM PDT by MacMattico
[ Post Reply | Private Reply | To 25 | View Replies]

To: FoxInSocks

Sorry, not trying to be insulting.

As Casey Stengel often said, “You can look it up.”

Sure the training is the same all over, and I am not disparaging the bravery or preparedness of any other department, but NYC is the equivalent of Afghanistan when it comes to chances of dying on the job compared to other US Cities.


30 posted on 04/24/2012 11:10:49 PM PDT by Rome2000 (Rick Santorum -Mission Accomplished)
[ Post Reply | Private Reply | To 28 | View Replies]

To: max americana
" C) Firefighter Ali, who is yelling as loud as she can."


31 posted on 04/24/2012 11:57:20 PM PDT by Yehuda (www.jewpoint.blogspot.com)
[ Post Reply | Private Reply | To 6 | View Replies]

To: grundle

9. Firefighters are required to operate on the subway tracks during emergencies in the subway stations. Which one of the following would present the greatest threat to the safety of a firefighter working on the subway tracks?

D) A maintenance crew working on the track.


Jurisdictional disputes between NY unions are notoriously dangerous to the rank & file.


32 posted on 04/25/2012 12:07:35 AM PDT by ApplegateRanch (Love me, love my guns!©)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: dr_lew

Well, it’s painfully obvious when they repeat the actions to be taken, in the correct order, in the question itself!


33 posted on 04/25/2012 12:12:27 AM PDT by Boogieman
[ Post Reply | Private Reply | To 5 | View Replies]

To: grundle
Question:

You are holding a bag of Skittles in one hand, an Iced Tea in another hand, a Cell Phone (while talking to your Girlfriend) in another hand and pulling your Hoodie over your head with another hand.

Which hand do you use to punch the White Latino in the nose?

34 posted on 04/25/2012 12:15:58 AM PDT by Kickass Conservative (A day without Obama is like a day without a Tsunami.)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

Seems the DoJ is asserting that the people most likely to get even these questions wrong are minorities.

So what does that make Holder?

A) Bigoted.
B) Racist.
C) A fool.
D) Insane.

(Yes, it’s a trick question)


35 posted on 04/25/2012 12:16:30 AM PDT by Hunton Peck (See my FR homepage for a list of businesses that support WI Gov. Scott Walker)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: max americana

“There is no Firefighter Tommy the Transsexual’ throwing glitter bombs.”

No, he’s just trying to gain attention with a double post :)


36 posted on 04/25/2012 12:19:38 AM PDT by GGpaX4DumpedTea (I am a tea party descendant - steeped in the Constitutional legacy handed down by the Founders)
[ Post Reply | Private Reply | To 7 | View Replies]

To: dr_lew
There’s certainly no direct hint of “direct pressure”, and I maintain that there is no reason to suppose from common experience, which does not include emergency encounters with severe bleeding, that direct pressure on the wound would be efficacious.

The direct hint of “direct pressure” is in bold below. It was part of he question.

2. Firefighters are sometimes expected to administer aid to victims who are bleeding. To control bleeding, firefighters must perform the following actions in the order given.

i. Apply direct pressure to the wound by placing a sterile dressing against the wound and applying firm pressure. ii. If #1 is unsuccessful, elevate the bleeding part of the body above the level of the victim's heart. iii. If #1 and #2 are unsuccessful, find the nearest artery by the wound and press the artery against the underlying bone. iv. If #1, #2, and #3 are unsuccessful, use a tourniquet, which should be placed between the heart and the wound. Note: Tourniquets should only be used for severe, life threatening bleeding that cannot be controlled by other means.

Firefighter Jacobs has just come upon a young woman who has just started bleeding profusely from the lower part of her right arm. Which one of the following actions should Firefighter Jacobs take first to control the woman's bleeding?

A) Hold the woman's right arm above her head. B) Apply a tourniquet just below the woman's right elbow. C) Press the artery that is closest to the wound against a bone. D) Use a sterile dressing to apply direct pressure to the wound.

37 posted on 04/25/2012 12:25:31 AM PDT by ApplegateRanch (Love me, love my guns!©)
[ Post Reply | Private Reply | To 17 | View Replies]

To: grundle

9. Firefighters are required to operate on the subway tracks during emergencies in the subway stations. Which one of the following would present the greatest threat to the safety of a firefighter working on the subway tracks?

E. Peeing on the third rail


38 posted on 04/25/2012 12:26:19 AM PDT by Uncle Slayton
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: GGpaX4DumpedTea

“No, he’s just trying to gain attention with a double post :)”

The double post was due to clicking enter and there was a hang...the real attention is the loser who picked up my mistake and tries to gain attention for himself by sounding funny but reads like Michelle obama’s ass on steroids. ;)


39 posted on 04/25/2012 12:28:09 AM PDT by max americana
[ Post Reply | Private Reply | To 36 | View Replies]

To: grundle
A) Firefighter Reilly, who is waving her hands back and forth. B) Firefighter Chang, who is jumping up and down. C) Firefighter Ali, who is yelling as loud as she can. D) Firefighter Diaz, who is waving his flashlight in a back and forth motion.

No wonder the blacks are crying racism. The racists that wrote this test gave the right answer to the white Hispanic.

40 posted on 04/25/2012 12:50:24 AM PDT by Fresh Wind ('People have got to know whether or not their president is a crook.' Richard M. Nixon)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: grundle

This is largely a reading comprehension test.


41 posted on 04/25/2012 2:03:48 AM PDT by jimfree (In Nov 2012 my 11 y/o granddaughter will have more relevant executive experience than Barack Obama)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: dennisw

Tinder box of the nation?


42 posted on 04/25/2012 2:04:05 AM PDT by Puckster
[ Post Reply | Private Reply | To 16 | View Replies]

To: Puckster

The point of putting obvious questions on a test is that if you get more than a few of them wrong, you are an idiot and do not belong.

Why don’t they let us see the most difficult questions, as well?


43 posted on 04/25/2012 2:58:57 AM PDT by Right Wing Assault (Dick Obama is more inexperienced now than he was before he was elected.)
[ Post Reply | Private Reply | To 4 | View Replies]

To: grundle

Looks like the FDNY is not only racist, but idiotic too.


44 posted on 04/25/2012 3:01:26 AM PDT by 9YearLurker
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: SquarePants

...there are some very tough words in those questions, some have different meanings in ebonics. /s


45 posted on 04/25/2012 3:25:05 AM PDT by Recon Dad (Gas & Petroleum Junkie)
[ Post Reply | Private Reply | To 2 | View Replies]

To: grundle

Sorta reminds me of the Army leadership inventory test.

I would rather:

A. Lead men into combat
B. Arrange flowers

No one could ever psyche that one out.


46 posted on 04/25/2012 3:35:58 AM PDT by Lonesome in Massachussets (Queeg Olbermann: Ahh, but the strawberries that's... that's where I had them.)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: jimfree

Exactly, and you have to be able to read to pass it.

That is the problem right there.

Kids come out of school without the ability to read and wonder why no one wants to hire them.

They fill the ranks with idiots who passed the dumbed down test and then they wonder why these idiots cannot pass a promotional exam, so they dumb that down too.

Anything to make their quota.


47 posted on 04/25/2012 4:20:07 AM PDT by Venturer
[ Post Reply | Private Reply | To 41 | View Replies]

To: grundle

The questions are obviously racist. They cause white people to laugh so hard they cannot concentrate.


48 posted on 04/25/2012 4:30:52 AM PDT by Kenny Bunk (So, Scalia, Alito, Thomas, and Roberts can't figure out if Obama is a Natural Born Citizen?)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: FoxInSocks
That question couldn't be easier, if the reader possesses even a basic ability to comprehend written English.

And NOW you know why Holder thinks this test is racist!
Everyone knows that "written English" is the white cracker language. If they really wanted to help the poor, down trodden black people they would have written the test in Ebonics.

Do I really need the close sarcasm tag?

49 posted on 04/25/2012 4:39:04 AM PDT by cuz_it_aint_their_money (Romney = a paler shade of Obama.)
[ Post Reply | Private Reply | To 10 | View Replies]

To: grundle

Note how they feel the need to explain what “ventilate” means in question 10 and “salvage” in question 6!

That’s as sad as the questions themselves.


50 posted on 04/25/2012 4:53:14 AM PDT by Moltke (Always retaliate first.)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]


Navigation: use the links below to view more comments.
first 1-5051-60 next last

Disclaimer: Opinions posted on Free Republic are those of the individual posters and do not necessarily represent the opinion of Free Republic or its management. All materials posted herein are protected by copyright law and the exemption for fair use of copyrighted works.

Free Republic
Browse · Search
News/Activism
Topics · Post Article

FreeRepublic, LLC, PO BOX 9771, FRESNO, CA 93794
FreeRepublic.com is powered by software copyright 2000-2008 John Robinson