Free Republic
Browse · Search
General/Chat
Topics · Post Article

Skip to comments.

Does anyone have a problem viewing videos on YouTube? (vanity)

Posted on 03/15/2011 9:00:22 PM PDT by greatdefender

I have a problem where I can't view videos on YouTube- where earlier on the day it was working fine. Also, I updated my Adobe Flash Player about almost a month ago. Is it the site is doing some upgrade or it is just my computer?


TOPICS: Computers/Internet
KEYWORDS: cantview; help; youtube

1 posted on 03/15/2011 9:00:26 PM PDT by greatdefender
[ Post Reply | Private Reply | View Replies]

To: greatdefender

This is the second complaint I’ve seen today. Someone was having a problem linking them earlier.


2 posted on 03/15/2011 9:02:42 PM PDT by GeronL (The Right to Life came before the Right to Happiness)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

http://www.youtube.com/watch?v=-4zU8-Tt_TM&hd=1

Try this.


3 posted on 03/15/2011 9:04:01 PM PDT by AJFavish (www.allanfavish.com)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: AJFavish

It is not playing!


4 posted on 03/15/2011 9:07:24 PM PDT by greatdefender (If You Want Peace.....Prepare For War)
[ Post Reply | Private Reply | To 3 | View Replies]

To: greatdefender

After the last flash upgrade I found you have to turn off hardware aceleration in the player settings.


5 posted on 03/15/2011 9:08:47 PM PDT by PeaceBeWithYou (De Oppresso Liber! (50 million and counting in Afghanistan and Iraq))
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

works for me. I’d say either your computer needs a close encounter with a hammer, or you live in a totalitarian dictatorship that has started censoring youtube for your own good.


6 posted on 03/15/2011 9:08:53 PM PDT by mamelukesabre (Si Vis Pacem Para Bellum (If you want peace prepare for war))
[ Post Reply | Private Reply | To 4 | View Replies]

To: greatdefender

I have the same problem. I do get the audio and sometimes YouTube works. I did some research and apparently there is a problem with the latest version of Adobe Flash Player. I would have thought the problem would have been fixed by now.


7 posted on 03/15/2011 9:09:08 PM PDT by Parley Baer
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

I could be your internet provider.


8 posted on 03/15/2011 9:09:43 PM PDT by ABQHispConservative (Fire all the damn rino!)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: PeaceBeWithYou

I see. Where do I go to do that?


9 posted on 03/15/2011 9:10:39 PM PDT by greatdefender (If You Want Peace.....Prepare For War)
[ Post Reply | Private Reply | To 5 | View Replies]

To: Parley Baer
"I have the same problem. I do get the audio and sometimes YouTube works. I did some research and apparently there is a problem with the latest version of Adobe Flash Player. I would have thought the problem would have been fixed by now."

I'm having exactly the same experience.

10 posted on 03/15/2011 9:12:10 PM PDT by blam
[ Post Reply | Private Reply | To 7 | View Replies]

To: Parley Baer

I have no sound but it runs. Only U Tube.


11 posted on 03/15/2011 9:14:31 PM PDT by Domangart
[ Post Reply | Private Reply | To 7 | View Replies]

To: greatdefender

Move cursor over , where u-tube video displays. Right click mouse. It will display window with “setting” option. Click on setting. If “Hardware accelerator” is clicked, please unclick.
It will work.


12 posted on 03/15/2011 9:14:58 PM PDT by jennychase
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

None on my end. Just responding to my most approved comment of the video for the past year, calling actors like George Clooney a sissy lib d-bag compared to the action stars of the 80’s like Chuck Norris.


13 posted on 03/15/2011 9:14:58 PM PDT by max americana
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

This afternoon I watched a tsunami video and tonight can’t get it to work. Also tried YouTube and it won’t work. I have a fairly new computer, so I wouldn’t expect that to happen. Thought I would try again tomorrow.


14 posted on 03/15/2011 9:15:41 PM PDT by AUsome Joy
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

Adobe software is garbage, but very popular.


15 posted on 03/15/2011 9:16:07 PM PDT by yup2394871293
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: yup2394871293

I agree


16 posted on 03/15/2011 9:17:49 PM PDT by greatdefender (If You Want Peace.....Prepare For War)
[ Post Reply | Private Reply | To 15 | View Replies]

To: jennychase

I try that but all I get is “Movie unloaded”


17 posted on 03/15/2011 9:18:43 PM PDT by greatdefender (If You Want Peace.....Prepare For War)
[ Post Reply | Private Reply | To 12 | View Replies]

To: greatdefender

If you haven’t updated Flash for a month, you really should. Here’s a useful page designed for FireFox users, which will also work for IE.

https://www.mozilla.com/en-US/plugincheck/

It will tell you what’s out of date in your browser.


18 posted on 03/15/2011 9:18:53 PM PDT by RingerSIX (My wife and I took an AIDS vaccine that they offer down at our Church.)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender
Does anyone have a problem viewing videos on YouTube?

My boss, when I do it at work.

19 posted on 03/15/2011 9:19:29 PM PDT by hole_n_one
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: RingerSIX

according to the site, my flash is up-to-date


20 posted on 03/15/2011 9:21:31 PM PDT by greatdefender (If You Want Peace.....Prepare For War)
[ Post Reply | Private Reply | To 18 | View Replies]

To: Domangart

Move cursor over , where u-tube video displays. Right click mouse. It will display window with “setting” option. Click on setting. If “Hardware accelerator” is clicked, please unclick.
or if unclick, click on it.

It will work.

I also had same problem last week, I did above and it is now fixed.


21 posted on 03/15/2011 9:22:17 PM PDT by jennychase
[ Post Reply | Private Reply | To 11 | View Replies]

To: hole_n_one

http://www.ishouldbeworking.com/


22 posted on 03/15/2011 9:22:30 PM PDT by right way right
[ Post Reply | Private Reply | To 19 | View Replies]

To: greatdefender
1)Go to youtube.com and find a video that loads and plays.
2)Right-click on the player and select "Settings".
3)Click to the first tab in the settings window and uncheck the "Enable hardware acceleration" box.

23 posted on 03/15/2011 9:22:46 PM PDT by PeaceBeWithYou (De Oppresso Liber! (50 million and counting in Afghanistan and Iraq))
[ Post Reply | Private Reply | To 9 | View Replies]

To: PeaceBeWithYou

See post #17 because it still gives me the same result!


24 posted on 03/15/2011 9:28:00 PM PDT by greatdefender (If You Want Peace.....Prepare For War)
[ Post Reply | Private Reply | To 23 | View Replies]

To: greatdefender

marked for later


25 posted on 03/15/2011 9:31:54 PM PDT by rusty millet
[ Post Reply | Private Reply | To 24 | View Replies]

To: greatdefender

Using a content filter?


26 posted on 03/15/2011 9:41:51 PM PDT by PeaceBeWithYou (De Oppresso Liber! (50 million and counting in Afghanistan and Iraq))
[ Post Reply | Private Reply | To 24 | View Replies]

To: greatdefender

Works on my old Mac, Flash or Quicktime...

just sayin’....


27 posted on 03/15/2011 9:43:10 PM PDT by Yehuda (Land of the free, THANKS TO THE BRAVE!)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

As long as my Muse videos show up, I’m good, and they’re showing up just fine...hello, Matt Bellamy! :)


28 posted on 03/15/2011 9:44:42 PM PDT by Hoosier Catholic Momma (You know their time's coming to an end, we have to unify and watch our flag ascend.)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

Ping


29 posted on 03/15/2011 10:09:01 PM PDT by ishmac (Lady Thatcher:"There are no permanent defeats in politics because there are no permanent victories.")
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: PeaceBeWithYou

1)Go to youtube.com and find a video that loads and plays.
>>>> go to channel video, that will play

2)Right-click on the player and select “Settings”.
3)Click to the first tab in the settings window and uncheck the “Enable hardware acceleration” box.


30 posted on 03/15/2011 10:09:03 PM PDT by jennychase
[ Post Reply | Private Reply | To 23 | View Replies]

To: PeaceBeWithYou

1)Go to youtube.com and find a video that loads and plays.
>>>> go to channel video, that will play

2)Right-click on the player and select “Settings”.
3)Click to the first tab in the settings window and uncheck the “Enable hardware acceleration” box.


31 posted on 03/15/2011 10:09:13 PM PDT by jennychase
[ Post Reply | Private Reply | To 23 | View Replies]

To: greatdefender

No, check to see if you picked up the One D Ten T virus.


32 posted on 03/15/2011 10:14:40 PM PDT by MIchaelTArchangel (Obama makes me miss Jimmah Cahtah!)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender

Yeah, as a matter of fact I am having trouble with YT videos all of a sudden. Not all, but most. Non-YT players on other websites seem to be working fine.


33 posted on 03/15/2011 10:37:49 PM PDT by Windflier (To anger a conservative, tell him a lie. To anger a liberal, tell him the truth.)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender
If you believe Flash is causing your YouTube problems, try out the HTML5 version of YouTube. Use the latest version of your browser.
34 posted on 03/15/2011 10:41:24 PM PDT by AnotherUnixGeek
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: jennychase

Tried your fix, but the ‘settings’ option is greyed out. Can’t click it. Video still FUBAR.


35 posted on 03/15/2011 10:42:07 PM PDT by Windflier (To anger a conservative, tell him a lie. To anger a liberal, tell him the truth.)
[ Post Reply | Private Reply | To 12 | View Replies]

To: PeaceBeWithYou
1)Go to youtube.com and find a video that loads and plays.

Thank you my friend. The above instruction is what was missing from the first post advising this fix. That did it.

Unless one finds and right clicks on a video THAT LOADS AND PLAYS, the 'settings' option will be greyed out, and you won't be able to click on it.

36 posted on 03/15/2011 11:03:49 PM PDT by Windflier (To anger a conservative, tell him a lie. To anger a liberal, tell him the truth.)
[ Post Reply | Private Reply | To 23 | View Replies]

To: greatdefender

See post #23.

The omitted step in the first post, is that you have to first locate a video THAT LOADS AND PLAYS. Follow the rest of the instructions, and it should work.


37 posted on 03/15/2011 11:09:59 PM PDT by Windflier (To anger a conservative, tell him a lie. To anger a liberal, tell him the truth.)
[ Post Reply | Private Reply | To 24 | View Replies]

To: jennychase
"1)Go to youtube.com and find a video that loads and plays. >>>> go to channel video, that will play 2)Right-click on the player and select “Settings”. 3)Click to the first tab in the settings window and uncheck the “Enable hardware acceleration” box."

Thanks so much. This did the trick for me.

I've been fiddling with this problem for a week now! Thanks again ! !

38 posted on 03/16/2011 12:18:31 AM PDT by Rabble
[ Post Reply | Private Reply | To 30 | View Replies]

To: Rabble

I was able to view videos on my Mac with Safari until I “upgraded” to Adobe Flash version 10.2.

Their site says they no longer support version 9, so I can’t go back to my earlier version.

I have to switch to Mozilla Firefox to see videos now.

How to turn off the accelerator with a one button mouse?


39 posted on 03/16/2011 2:10:26 AM PDT by JohnnyP
[ Post Reply | Private Reply | To 38 | View Replies]

To: greatdefender

Yes I do....... Usually about half way through my third 40! :-)


40 posted on 03/16/2011 3:53:53 AM PDT by mainevet (Get an M1911 or two or three or four)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender
Yeah. I noticed that last night. In Firefox, the rest of any YouTube the page displays normally but the video window is black and there are no controls at the bottom of the window. That never happened for me before.

Safari however is working normally.

41 posted on 03/16/2011 4:15:24 AM PDT by steelyourfaith ("Eternal vigilance is the price of liberty." -- Wendell Phillips)
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: greatdefender
Me too! All of a sudden YouTube videos remain blank while the audio plays. Videos at other sites work fine.

ML/NJ

42 posted on 03/16/2011 5:53:08 AM PDT by ml/nj
[ Post Reply | Private Reply | To 1 | View Replies]

To: steelyourfaith

Do you have a Mac or PC? because I try Safari for PC and it did not work.


43 posted on 03/16/2011 6:38:05 AM PDT by greatdefender (If You Want Peace.....Prepare For War)
[ Post Reply | Private Reply | To 41 | View Replies]

To: greatdefender

Mac.


44 posted on 03/16/2011 6:46:28 AM PDT by steelyourfaith ("Eternal vigilance is the price of liberty." -- Wendell Phillips)
[ Post Reply | Private Reply | To 43 | View Replies]

To: greatdefender

I had the same problem for over a week. Very frustrating.

Finally found the fix because trying to click on the player - my “settings” tab was greyed out.

Here was the fix:

1)load this link: http://www.youtube.com/swf_test.html
2)right click on player (the settings tab finally appeared!)
3)click the setting and uncheck the “Enable hardware acceleration”
4)click “close”


45 posted on 03/16/2011 7:37:58 AM PDT by Velveeta
[ Post Reply | Private Reply | To 43 | View Replies]

To: Velveeta

I thought for sure this was going to fix mine. I did exactly as instructed and blam.....it didn’t do it. I’m so disgusted!


46 posted on 03/16/2011 5:59:51 PM PDT by jaycee ((("His eye is on the sparrow and I know He watches me.")))
[ Post Reply | Private Reply | To 45 | View Replies]

To: jaycee

:-(

Are you on IE or Firefox?

I switched to Google Chrome and now it works better than ever. I’m not getting the stalling that I used to get before.


47 posted on 03/16/2011 6:18:29 PM PDT by Velveeta
[ Post Reply | Private Reply | To 46 | View Replies]

To: Velveeta

I’m using Firefox!!

Thanks, Velveeta.

I usually get my son to fix things on the computer but he’s out of town for his job this week. I’ll see what I can do today. A lot of folks were having trouble yesterday so I was glad it wasn’t just me!


48 posted on 03/17/2011 4:41:25 AM PDT by jaycee ((("His eye is on the sparrow and I know He watches me.")))
[ Post Reply | Private Reply | To 47 | View Replies]

Disclaimer: Opinions posted on Free Republic are those of the individual posters and do not necessarily represent the opinion of Free Republic or its management. All materials posted herein are protected by copyright law and the exemption for fair use of copyrighted works.

Free Republic
Browse · Search
General/Chat
Topics · Post Article

FreeRepublic, LLC, PO BOX 9771, FRESNO, CA 93794
FreeRepublic.com is powered by software copyright 2000-2008 John Robinson